Dealer login

Home Producten Downloads Nieuws Bedrijfsprofiel Route RMA Klant worden Privacy Training

RMA

Voordat u goederen aan ons ter reparatie of ter creditering aanbiedt, verzoeken wij u het onderstaande formulier aan ons te sturen om een RMA nummer te verkrijgen. 

Let op: uw RMA aanvraag wordt slechts in behandeling genomen indien u het artikelnummer, het serienummer en een duidelijke probleemomschrijving op het aanvraagformulier vermeldt. Zonder deze gegevens kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen.

AVD Security RMA formulier

Wij verzoeken u het volledig ingevulde formulier te emailen naar support@avdsecurity.nl

Garantiebepalingen:

Indien na onderzoek van het ontvangen product blijkt dat het defect door oneigenlijk gebruik ontstaan is, dan worden de ter reparatie of ter creditering aangeboden materialen niet vervangen of gecrediteerd. U kunt dan zelf kiezen of u de materialen retour wilt ontvangen (let op: verzendkosten zijn in dit geval van toepassing) of u ze door ons wil laten vernietigen, e.e.a. in overleg.

Materialen die naar ons zonder een vooraf afgegeven RMA nummer worden geretourneerd worden niet in behandeling genomen.

Creditering is uitsluitend van toepassing indien de aan ons geretourneerde materialen ongebruikt, onbeschadigd (geldt tevens voor de verpakking) en compleet binnen 60 dagen na de aanschaf worden verzonden. Indien na retourontvangst blijkt dat het product wel gebruikt/geconfigureerd is, zullen wij € 15.00 onderzoekskosten per product in rekening brengen.