Dealer login

Home Producten Downloads Nieuws Bedrijfsprofiel Route RMA Klant worden Privacy Training

Route

AVD Security BV
Westpoort 5900-6000
Banterij 4
1046 AN Amsterdam

Tel. 020-4972332

 

Wij zitten direct aan de nieuwe Westrandweg (A5). Hieronder volgt een routebeschrijving:

Vanuit Amsterdam Centrum en/of Amsterdam Zuid kunt u rijdend vanaf de ringweg A10 de Banterij bereiken via de Haarlemmerweg ( afslag S103 ; Bos & Lommer richting Haarlem; N 200 ). Neem vanaf de N 200 de afslag Westpoort / Spaarnwoude en vervolg de weg tot de rotonde. Neem deze rotonde driekwart en rijd de Jarmuiden en vervolgens de Abberdaan uit, tot de volgende rotonde. Neem de derde afslag, volg de Tijnmuiden tot aan de T-splitsing, ga rechtsaf. Volg de weg. U vindt ons aan de rechterkant, net na de kruising met de Watervoort.

Vanuit Zaandam, de ringweg A10 Noord en/of Amsterdam Noord, na door de Coentunnel te zijn gereden, neem de afslag Rotterdam / A5. Op deze verhoogde Westrandweg, neemt u afslag 2 (IJmuiden), onderaan deze afslag links afslaan. Op de rotonde de tweede afslag nemen de Tijnmuiden op. Bij de T-splitsing rechtsaf. Volg de weg. U vindt ons aan de rechterkant, net na de kruising met de Watervoort.

Vanuit Haarlem kunt u onder het Rottepolderplein rijden en de afslag Halfweg nemen. Direct over de spoorwegovergang rechts afslaan en de Wethouder van Essenweg volgen. Vervolgens door industrieterrein de Heining de weg vervolgen en bij de stoplichten rechts aanhouden. Bij de eerstvolgende stoplichten wederom rechts op de Dortmuiden vervolgen, op de rotonde de eerste afslag rechts. Na het volgen van deze weg, komt u vanzelf op de Banterij. 

Alternatief vanuit Haarlem 
A9 volgen richting Amstelveen, Afslag Amsterdam - Westpoort. Neem de eerste afslag Westpoort - Geuzeveld. Linksaf Dortmuiden oprijden. Op de rotonde de eerste afslag rechts. Via de Vaalmuiden en de Watervoort komt u op de Banterij. 

Vanuit Beverwijk, IJmuiden kunt u direct na de Velsertunnel de afslag richting Spaarnwoude N 202 nemen en vervolgens de S 102 volgen. Neem de afslag bij de stoplichten en rij de Dortmuiden op. Bij de rotonde de eerste afslag de Vaalmuiden op en vervolgens de Watervoort. Deze laatste weg gaat over in de Banterij. 

Vanuit Hoofddorp, Den Haag kunt u vanaf de A4 de A5/N5 richting Amsterdam Westpoort volgen. Deze gaat over in de Westrandweg, vanwaar u de eerste afslag Westpoort kunt nemen. Na deze afslag linksaf de Dortmuiden op. Op de rotonde de eerste afslag nemen. Via de Vaalmuiden en de Watervoort komt u op de Banterij.