Dealer login

Home Producten Downloads Nieuws Bedrijfsprofiel Contact Route RMA Vacatures Klant worden Privacy
vorige volgende

2014-03-28 Verhuizing bijna rond

Verhuizing naar Amsterdam bijna rond.

Per 1 mei 2014 wordt ons nieuwe adres: Banterij 4, 1046 AN Amsterdam. Per diezelfde datum is de locatie in Lijnden gesloten. Het nieuwe pand ligt dichtbij de oude locatie, maar heeft voor ons het voordeel dat onze voorraden niet meer verspreid over 3 locaties liggen. We hebben de beschikking over een ruime showroom en een ditto magazijnruimte. Op dit moment wordt nog gewerkt aan de voltooiing van de verbouwing. Wij proberen de overlast voor onze klanten uiteraard zoveel mogelijk te beperken.

Wij zitten direct aan de nieuwe Westrandweg (A5). De locatie is in sommige navigatie systemen nog niet helemaal up-to-date. Hieronder volgt een routebeschrijving naar de nieuwe locatie:


klik hier voor uw
persoonlijke route

Vanuit Amsterdam Centrum en/of Amsterdam Zuid kunt u rijdend vanaf de ringweg A10 de Banterij bereiken via de Haarlemmerweg ( afslag S103 ; Bos & Lommer richting Haarlem; N 200 ). Neem vanaf de N 200 de afslag Westpoort / Spaarnwoude en vervolg de weg tot de rotonde. Neem deze rotonde driekwart en rij de Jarmuiden en vervolgens de Abberdaan uit, tot de volgende rotonde. Neem de tweede afslag, volg de Vaalmuiden en de Watervoort, deze laatste weg gaat over in de Banterij. 

Vanuit Zaandam, de ringweg A10 Noord en/of Amsterdam Noord, na door de Coentunnel te zijn gereden, houdt u de linker rijbaan aan. Neem vervolgens de afslag Rotterdam / A5. Op deze verhoogde Westrandweg, neemt u afslag 2 ( Amsterdam Geuzeveld ) onderaan deze afslag links afslaan richting Geuzeveld. Op de rotonde de eerste afslag nemen en via de Vaalmuiden en de Watervoort, komt u op de Banterij. 

Vanuit Haarlem kunt u onder het Rottepolderplein rijden en de afslag Halfweg nemen. Direct over de spoorwegovergang rechts afslaan en de Wethouder van Essenweg volgen. Vervolgens door industrieterrein de Heining de weg vervolgen en bij de stoplichten rechts aanhouden. Bij de eerstvolgende stoplichten wederom rechts op de Dortmuiden vervolgen, op de rotonde de eerste afslag rechts. Na het volgen van deze weg, komt u vanzelf op de Banterij. 

Alternatief vanuit Haarlem 
A9 volgen richting Amstelveen, Afslag Amsterdam - Westpoort. Neem de eerste afslag Westpoort - Geuzeveld. Linksaf Dortmuiden oprijden. Op de rotonde de eerste afslag rechts. Via de Vaalmuiden en de Watervoort komt u op de Banterij. 

Vanuit Beverwijk, IJmuiden kunt u direct na de Velsertunnel de afslag richting Spaarnwoude N 202 nemen en vervolgens de S 102 volgen. Neem de afslag bij de stoplichten en rij de Dortmuiden op. Bij de rotonde de eerste afslag de Vaalmuiden op en vervolgens de Watervoort. Deze laatste weg gaat over in de Banterij. 

Vanuit Hoofddorp, Den Haag kunt u vanaf de A4 de A5/N5 richting Amsterdam Westpoort volgen. Deze gaat over in de Westrandweg, vanwaar u de eerste afslag Westpoort kunt nemen. Na deze afslag linksaf de Dortmuiden op. Op de rotonde de eerste afslag nemen. Via de Vaalmuiden en de Watervoort komt u op de Banterij.