Dealer login

Home Producten Downloads Nieuws Bedrijfsprofiel Contact Route RMA Vacatures Klant worden Privacy
vorige volgende

2013-09-15 Elektrotechniek 2013 Utrecht

Videx intercoms, zijn al jaren een begrip en zijn in het verleden onder de naam GTN veelvuldig geplaatst in Nederland. Videx produceert al 27 jaar de meest uiteenlopende intercom systemen. Van simpel audio systeem, tot videosystemen voor 800 appartementen.

Op Elektrotechniek 2013 laten wij u de nieuwste ontwikkeling zien als Europese primeur. De nieuwe IP kleurenmonitor van Videx. Dit product is gemaakt op basis van de Kristallo monitor met touch bediening en maakt gebruik van het IP bedienpaneel van Videx. Tevens geschikt voor SIP trunking. Er zijn clients voor Windows, Linux en Android. IOS volgt binnenkort. U kunt dus intercomoproepen op PC, tablet en smartphone afhandelen. En met de nieuwe IP monitor ook gewoon zonder PC op uw eigen LAN.

Het CaP systeem zorgt voor een snelle verbinding tussen - onverschillig welke - coaxkabel of direct van coax naar apparatuur. Geschikt voor alle typen F- connectoren, BNC, RCA en andere coaxconnectoren. Verbinden in 30 seconden.

CaP coax connectoren zorgen voor een uiterst snelle verbindingsmogelijkheid met alle typen coax kabel, of rechtstreeks naar apparatuur voorzien van F-connectoren. De CaP is het gepatneerde hart van het CaP systeem en is een revolutionair, niet metalen, F-male connector die de verbinding met coax versimpelt, versnelt en tegelijkertijd de typische problemen bij coax verbindingen reduceert. De betrouwbare en stevige verbinding is daarbij een niet te onderschatten voordeel. Coax kabel van 1,5 tot 7 mm kan met dezelfde connectoren worden van een passende aansluiting worden voorzien.

Al vele jaren brengen wij multitesters voor de (CCTV) installateur op de markt. Deze maand komen wij uit met een nieuwe reeks multitesters die beschikken over testfuncties voor PoE apparatuur.

De klanten die al van onze CCTV testers gebruik maken weten het: De multitesters van A.V.D. zijn robuust en inzetbaar op allerlei gebied. Daarbij leveren wij het origineel en niet de veelal goedgelijkende—maar kwalitatief mindere—kopie. Dat ziet u terug in de kwaliteit van het scherm en de gebruikte connectoren. Nu is daar een instrument bijgekomen dat ook testen verricht aan PoE apparatuur. Alles in één dus: CCTV monitor, PTZ besturing, multimeter, ingebouwde 12 Volt DC voeding met Li-Ion accu, RS232 en RS485, audiotest en nu dus ook de PoE tester. Inclusief lader en testsnoeren.